Chocolaterie Albèrt

In 1982 werd begonnen met het verwezenlijken van een ambitieus plan

Een bonbon produceren die qua vormgeving en smaak duidelijk verschilt met de producten van collega chocolatiers. Door de creatieve inbreng van de vakmensen van Chocolaterie Albèrt werden eigen modellen ontworpen met originele smaakcombinaties. De unieke variëteit in bonbons en andere chocolade-artikelen heeft al snel tot ver over de grenzen faam verworven. Aan leveranciers werden (en worden) uitermate strenge eisen gesteld wat betreft de kwaliteit van de grondstoffen.

Productieproces

Tijdens het productieproces wordt nauwlettend toegezien of het product aan de hoge eisen voldoet. Eisen voor wat betreft smaak, vorm, stevigheid en glans, om maar enkele voorbeelden te noemen. Door de constante controle op het eindprodukt kunt u er zeker van zijn dat een bonbon van Chocolaterie Albèrt altijd een delicatesse is.

Het assortiment

Inmiddels is het assortiment bonbons uitgegroeid tot ruim 80 soorten. Geleverd in melk, puur of witte chocolade. Daarnaast levert Chocolaterie Albèrt verscheidene soorten chocoladewerken, waarvan sommige afhankelijk zijn van het seizoen.

Overtuig u zelf van de excellente kwaliteit en proef de verfijnde smaak van de bonbons zoals deze sinds 1982 gestalte hebben gekregen. Dan zult ook u zeggen: Chocolaterie Albèrt, bonbons exclusives.